Små og Mellomstore Bedrifter

Vårt oppdrag

Våre konsulenter hjelper bedrifter i SMB markedet med modernisering av arbeidsprosesser for maksimal effektivitet og optimal brukeropplevelse. 

MicrosoftTeams-image

Hvem vi er

Vi leverer infrastruktur, programmer og skytjenester sydd sammen med personlig oppmøte og førsteklasses service – alt inkludert i rimelig månedlig pris

Dokumentflyt, digitale møter, samhandling i teams, tilgang og sikkerhet fra alle enheter, backup, digitalt arkiv, personvern, e-signering, metatagging, kundeoppfølgingssystem mv.

·  Vi bidrar med kompetanseløft for bedriftens medarbeidere og gir våre kunder trygghet.

·  Vi tilbyr Rådgivning/prosjektledelse opp mot nye systemer og systemintegrasjon.

IT Drift – Nettverk som en tjeneste

Vi leverer nettverk som en tjeneste. Det vil si at du som kunde ikke trenger å bekymre deg for hardwarekostnader, utstyrsbehov eller sikkerhet på nettverkskomponenter. 
Nettverksinstallasjon, konfigurering, oppsett, oppdateringer, monitorering og tetting av sikkerhetshull leveres for en fast månedspris med garantert 99,99% oppetid. 

Vi forvalter infrastruktur, programmer og skytjenester sydd sammen med personlig oppmøte og førsteklasses service – alt inkludert i rimelig månedlig pris. 

Vi leverer og drifter tjenester fra blant annet Microsoft, Apple og Google – som Office365, Intune, Lightspeed og GSuite. 

Ingen skjulte kostnader, ingen overraskelser. 

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Christian Engebretsen DeLilla | Daglig leder / Partner

Med Sagene Data som samarbeidspartner kan vi konsentrere oss om vår egen kjernevirksomhet og vekst, mens de sørger for at alt av IT-utsyr, nettverk, og systemer fungerer optimalt, og med høyt sikkerhetsnivå. Fint med både personlig oppmøte, og profejsonell oppfølging og monitorering av skyløsninger.