Bedrift


Arbeidsflyt / dokumenthåndtering


Våre konsulenter hjelper bedrifter i SMB markedet med modernisering av arbeidsprosesser for maksimal effektivitet og optimal brukeropplevelse.

Dokumentflyt, digitale møter, samhandling i teams, tilgang og sikkerhet fra alle enheter, backup, digitalt arkiv, personvern, e-signering, metatagging, kundeoppfølgingssystem mv.

 • Vi bidrar med kompetanseløft for bedriftens medarbeidere og gir våre kunder trygghet.
 • Vi tilbyr Rådgivning/prosjektledelse opp mot nye systemer og systemintegrasjon.


 • IT Drift - Nettverk som en tjeneste


  Vi leverer nettverk som en tjeneste. Det vil si at du som kunde ikke trenger å bekymre deg for hardwarekostnader, utstyrsbehov eller sikkerhet på nettverkskomponenter.
  Nettverksinstallasjon, konfigurering, oppsett, oppdateringer, monitorering og tetting av sikkerhetshull leveres for en fast månedspris med garantert 99,99% oppetid.

  Vi forvalter infrastruktur, programmer og skytjenester sydd sammen med personlig oppmøte og førsteklasses service – alt inkludert i rimelig månedlig pris.

  Vi leverer og drifter tjenester fra blant annet Microsoft, Apple og Google - som Office365, Intune, Lightspeed og GSuite.

  Ingen skjulte kostnader, ingen overraskelser.

  Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

  Med Sagene Data som samarbeidspartner kan vi konsentrere oss om vår egen kjernevirksomhet og vekst, mens de sørger for at alt av IT-utstyr, nettverk og systemer fungerer optimalt, og med høyt sikkerhetsnivå. Fint med både personlig oppmøte, og profesjonell oppfølging og monitorering av skyløsninger.

  DeLilla

  Christian Engebretsen

  Daglig leder / partner

  Kontakt oss

  Navn kan ikke stå tomt.
  Epost er tomt eller ugyldig format.
  Emne kan ikke stå tomt.
  Melding kan ikke stå tomt.